Tuesday, July 15, 2008

sengal vs selenge

pagi smalam aku hot gila babeng kat "fcuK" kecoh nak anta memo la pa bala. Habis satu KL jam. Slalu aku amik 30minit utk sampai opis. So aku turun kul 7am leh sampai kul 7.40am camtu. Smalam memang toooooot aku sampai kul 9.50am! Bodoh! Dah la aku ada meeting. Masuk meeting muka slamber duduk plak sebelah presenter. Adoi. Yang paling best aku kena isi borang masuk keje lewat. Memang la shilako!

So pagi tadi kekonon aku insap la takmau terperangkap jam, turun keje kul 6.30am. Ingat ke jam, sampai plak kul 7am. DAh aku mati kutu nak wat pe?!Orang tak sampai lagi.. Adoi... Aku dah fed up ulang alik sh alam. Tapi jauh di lubuk sudut hatiku, sh alam memang best utk tinggal sebab dia peaceful compared to KL. Serabot! Aku nak gak cari satu bilik buat aku sorang. Tapi bila?.......... Bulan 8 dah la sebulan aku outstation. Bulan 9 dah posa... Adoi yop kena cepat. Ada sesapa masih berminat nak amik saya sebagai housemate? begging u for a mercy. waaaaaaa....


2 comments:

Mr. Azman said...

Wakaka....
Lawak sungguh.. perkataan selenge. Lame betoi aku tak mengeje perkataan tuh.

Biasenye kalau belah-belah kg aku rajin laa org tua pakai perkataan macam ni tuk budak-budak jenis tak sudah.

Tadek hala tuju dalam kehidupan kat kampung. Cam tuh laa selenge nih.

Carik teman sebilik?? Aiyark... tak koser... muahahaha... eh.. silap.. HouseMate upernye...

So, Ok. Good Luck,
Kreuger®

cikkai said...

haha.. memain ek cik kreuger.. nasib tak kena selenge paya ngan saya.. nanti leh la buat perkataan utk org pahang kat entri cik kreuger ek :) kuasa kan diri ;p