Sunday, July 20, 2008

letih+seronok



sabtu hari rezoning di mana aku keje tapi bukan tetiap minggu. Justeru, kami ditugaskan utk memindahkan data2 customer dari stesen banting ke sepang. So aku sampai TNB jalan timur pukul 9. Sesudah sampai aku pon terus mengambil tempat duduk dan buat2 tanya. Budak baru la katakan. Dari pagi sampai la ke petang aku duk meeting room tu nasib baik boss kat situ blanja lunch. Actually cam leh abis awai tapi dek problem delay la jadinya. Bila otai dtg terus cepat jadinya. Lebey kurang kul 6 ptg boss aku ajak p minum kat area PJ naik kete mini cooper dia. Dia sungguh baik dgn aku tapi time keje aku tak rasa dia begitu kerana secara automate nya dia cam tegas sketla. So tak brani nak tanya lelebey. Tgk moooood!! Hmm fyi boss2 aku semenya dari same university so diorang adalah sngt unite cam tak leh pisah. Aku harap mereka takde la menyisihkan kami dari universiti lain2 nih. Aku pon takde mood nak keje. Hell! Kerja macam byk la tapi aku cuak risau aku lambat ketch up. Terus dan terus berdoa. K lah, sign off. Next time :)


p/s: hai la gaji.. bila la mau kuarrr! :p..

2 comments:

Mr. Azman said...

Cikkai...
dalam panjang-panjang nko taip kat atas nih, aku cume boleh capture... bile nak gaji. tuh pon last word... wakakaka...

Nko gaji berapa hari bulan? bleh balnjer aku kalau nko lepak KLCC nanti ok... tapi agak agak le.. line clear bleh aku ngulor dengan nko same.. miahahah~

Kreuger®

cikkai said...

haha.. siot.. keje nak ngulor je.. sebagai abg kena la belanja adik.. wakakkaka.. aku bukan tak mau lepak even aku ok je. tapi almaklum ada je schedule ngan teman2 se universiti nak jumpa.. just lemme noe la bila ko nak lanje aku.. heuhuehuehueuhue =)