Monday, July 21, 2008

happy burpday =)

en.azlan aka senior manager (kiri) bersama hot chics yang so-so.. haha


choc indulgence 70 hengget =p

besday aku kecoh satu department tau sebab mereka anta email secara beramai2 menyebabkan email aku stuck penoh sngt. Boss aku ckp aku anta gambar tooot. Haha... Boss2 aku memang gila2 ah sempoi.. Lawak gila. Firstly, terima kasih kepada mereka yg telah wish bestday aku =) sungguh penoh inbox hp aku. Tapi aku akan balas setiap mesej. Actually, 21st july adalah besday ayah aku dan aku sendiri.. hebatkan!! abah yg wish aku dulu.. Padahal jam baru kul 11p.m.. belom lagi masuk 12am. Layannn.. Thanks to my Dear for the gifts too =) Kepada penghuni teratak kristal sorila tak dpt lanje secret recipe sebb ikut suka aku la.. wakakakakka.. Dpt gaji aku lanje sumi+coki coki ekk. Walopon simple sambutan besday aku siang tadi tapi best sebab semua ada. Boss aku nak g meeting pon leh stay jap. Bagus2..(sapa yg boss skang nih?) haha.. Tapi en.nasrin leh plak tanya, takde parti ke malam nih? amboi, ingat saturday nite fever ke esok? haha..


peace di tingkat 30 awan putih =)


p/s: next month outstationn ... arghhh ~!

4 comments:

Mr. Azman said...

muahahah... first thing in my mind nak tanye kalau nko don't mind nak answer... sape kat sebelah tuh.. miahaha...

Secondly, ape sal muke nampak ala-ala pelakon bollywood skang nih? Pakai fair&lovely ker? ekeke

Thirdly, kenai-kenai laa aku ni kat kengkawan nko tuh (especially awek-aweks... yg laki tak mo..)

*mati la kalau awek aku tau... muahaha ~gurau jerk

Kreuger®

cikkai said...

soklan 1: itu opis mate aku laaa...

soklan 2: erk, apa ek aku nak jawab? sebagai lelaki metro/uberseksual kena la jaga kebersihan muka dan bahagian2 lain.. wakaakaka

soklan 3: emmm, makcik cleaner ada kot yg single... lalalalala~


thanks for da wish.. aku nak hadiahhhh!!!

C-Ha Nasiha said...

happy belated birthday...
:P

cikkai said...

thanks nasiha =)