Wednesday, July 16, 2008

anwar VS saberi :x


debat 2 tokoh abtara dato' seri anwar dan dato' seri ahmad saberi yang berlansung pada hari smalam di dewan bahsa dan pustaka memang HOT! papepon aku tetiba sokong Anwar Ibrahim in terms of professionalism. Aku tak leh blah cara ahmad saberi kutuk2/sindir2 anuar directly. Come on la, anwar senyum je time dia kena sindir tapi sabar jela. Org nak debat pasal krisis minyak jgn la campur adukkan kes silam dia. It shows how pro-gov doesnt have a concrete explaination on this issue instead of keep on blaming the opponent. Tak pro la. Focussss pasal minyak ok! tapi anwar ckp very da style sebab background dia kuat cuma tersilap langkah sekelip mata dia punya career sebegitu. errrr saat penggulungan pon nak kutuk lagi.. Anuar gak yng ckp saya malas nak debat pasal peribadi. Syabassss! Then at opis i also talk bout it with other staffs bout this debate and they respect the way anwar convey/deliver his speech. Gosh! Sian dia sebab there is no space for him to do free speech like this in front of the media. Dulu yes i like his style but now the politic wave in our country is not stable enough. Hopefully it will not affect much on economic stability tat we have achieved so far ;p.

p/s: TNB also got name tat nite maaaa.... aiyakk!!


2 comments:

nanonano said...

tasuke !! tasukeeee !!!
xpuas ti neh !!
dah le sejam,
ade lak eklan bagai,
eeeeee...

cikkai said...

iklan pon skejap je bukan lama sngt. tapi supposely buat la 1 jam setengah. 2 jam lama sngt nak diri. 1 jam cam borak kat kedai kopi jek..