Wednesday, June 18, 2008

ngeheheheheh ;p

sekeh gak spongebob ni.! buat innocent face plak.


hello can i speak to mister khairi please? ya ya speaking. Hey, en. ***** here la calling from TNB Bangsar. ooo en. *****! what can i do for u? okay, what do u do on this saturday? I plan to go back home to Pahang, y? U have to come over ere la take ur offer letter by ur own because we are running of the time so we cannot post laju lorr. Okay, at wat time? 2-11pm at level 9. Ok, i'll see u then. Bye bitc*!


That conversation was edited for security purpose.. haha.
come on la, i oledi told my mom to go back wat, suddenly this thing happened.
Thank God my mom oledi accepted it.
Lain kali, kalo nak buat offer letter tu cecepat jgn lelambat.
apo daaa. Ingat we come from KL area ke, all over da Malaysia mehhhhh..


crumpin' make me feel better



lariiii dari masalah!!!

6 comments:

cikkai said...

needless to say that, im happy if my parents especially my mom is happy :) keredhaan Allah s.w.t terletak pada keredhaan ibu bapa so wats fighting for? haha

Mr. Azman said...

Tau pon nko ek...
amboih... setiap entri terbaru nko p komen dulu ek, Jeles laa tuh takut aku jadik org no 1.

Chet... so dah kompom dapat kijer TNB la ni. Nanti kalau tempat aku blackout, aku shout kat blog nko... jawabnye... sampai kesudah laa tempat kije aku bergelap nak tunggu nko reply...

Muahahahah,
Kreuger®

cybernetics mind said...

releks bro...toksah tension mension kay...heheheh

remember...in every crisis there's alwizzz an opportunity

pas amik surat tuh...ngko balik ler

cikkai said...

hehe.. is not so easy as a b c.. saya satu habuk tak prepare lagi.. umah sewa, baju keje takde etc :(.. takpelah.. cuti raya merdeka plak balik... bila dah keje kena ubah mind set cuti keje bukan macam cuti blaja sob sob ;(

Mr. Azman said...

Nanti pas nko dapat gaji pertama besok-besok, nko publish entri nko pasal pengalaman pertama dapat gaji kijer TNB ok.

Kijer elok-elok, kalau lepak kolumpor nanti cepat-cepat la menjerit kat kotak ShoutBox aku. Boleh kite lepak sambil nko belanjer McD kat aku.

Kater gaji riban-riban... muahaha
Kreuger®

cikkai said...

haha.. cik kreuger blanja saya yang junior nih.. haha.. buleh2 kita buat blind date ;p