Wednesday, December 3, 2008

wat in da world!

click to enlarge the size. Its funny dudee!!


keluarga Obama beramai2 pindah ke Amerika. Haha.. adoi tensen aku semenjak 2 , 3 hari ni. Team security memang siot ah. Seme menda dia dah block! sampai aku punya shoutbox kat sebelah ni pon takleh nak display. Gila gila punya policy and penguatkuasaan. Tak kuasaaaa uuu. Senior kat sini macam tak pueh hati je nak surf internet nak search coding ABAP tak dapet. Nak donload lagu apatah lagi. Adoi sedeynya. Hilang dah seri bermain internet. By da way, congrats to me myself and frends yang telah menjadi alumni Uitm dengan rasminya sabtu lepas. Such a wonderful time being there together gether at one time. Thanks to mereka yang datang utk memberi sokongan. InsyaAllah next convo korang aku dtg plak kalau tiada aral menegak. Adiosss!

2 comments:

deennasour said...

kat tempat aku pun shoutout kena block..

cikkai said...

kita serupaaaaa.. lalalalala~