Friday, December 19, 2008

gigit kuku jemari


Entry ni pon aku rasa dah post! Layannn je. hai terbakarnya la aku. Member aku depan meja ni nak beli honda city modulo yang baru di launched semalam. hai hai hai. Mampu kah aku tahan godaan ini. Adoi tak sanggggup. Tapi kalo dia beli kompem aku naik jejalan gak.. Haha.. Tapi tak sama dengan ada kereta itu sendiri taw. Alahai omak. Aku nak beli! Apa ko ingat seposen dua posen? 84K-89K tau. Haha. Silap hari bulan ko kawen je dgn kete tuh. Tinggal tidur masak mandi dalam kete tuh. Tapi mak, kalo saya takda aset lagi, saya belanja duit saya ke shopping complex je! Ahhh, takde2. Simpan duit tu buat pegi haji. Sob sob. Kalo kawen ada yang kawen lari, ada gak yang aku beli lari (beli kete). Ai yai yai yai yai.. Gigit jari le komeee.

5 comments:

Kakak Tiri said...

True! Kalau tak commit to something... duitnye idak jugak disimpan. Habis cenggitu jer apah tak nampak.

You can take ASB loans or skim potong gaji ke Tabung Haji. Dah ada 10% atau lebih... boleh la bawak lari sebijik.

Insya Allah.

cikkai said...

Insya Allah, ya sesungguhnya beruntunglah kepada mereka yang menyimpan. amin.... hehe.

eMiNz said...

hurm..
baguih jgk
idea ko tu..
beli lari..ahax.. =P

cybernetics mind said...

beli jgn tk beli [kasik perangatttt]
buat laaa budget....susun ikut priority.

kalo blum kawin...kawin tu top priority taw....ekekeke

cikkai said...

eMiNz: idea memang dah bagus. Tunggu kewangan triple bagus2 baru aku beli lari =p

cybernetics mind: yeahh!! itu saya paling setuju. Bab kawen2 ni saya suka. dapat markah penuh time blaja dulu.. ngeee