Saturday, December 27, 2008

beep beeep bateri lemah


haritu aku pernah post entry pasal karoke kat ampang park kan.. ni lagi satu aku nak post. takdela sebenarnya nak cakap aku p karok hari selasa sebelum kismas day sesaja. Almaklum dak2 ofis dapat bonos tapi aku yang berputih mata kerana tak cukup tempoh 'edah' bekerja. Kalo tak pakcik kayoo buleh buek kenduri haa. Tup tup tgh nyanyi bil sampai.. mak dato rm100 hengget 55sen.. Terkejut eden dibueknyo. Tapi kami divided by 5 so sorang bayor 20 hengget.. tapi agak mahal jugak. Aku takde pon mood nak nyanyi tat day. Tapi opis mate dah ajak layan kan je. Adhoc2 pon suara bleh tahan gak la sedapnya bila nyanyi rentak balada. Rentak lain hmm miming jela.. ahakss. Bila bab bergambar posing aku no hal nya..

By da way cuti2 krismas ni aku balik kampong di pahang. Besela anak perantauan. Sekali sekala nak hirup udara kampong best gak. Aku yang initiate utk mengadakan barbeku sort of like fam gathering. Nak2 plak anak2 sedara aku ada balik umah opah kesayangan dia ni ha.. Tapi bila anak sedara aku mai sini kompem cita ultraman 24 jam. Kalo dia tak tgk astro kat ruang tamu dia p bilik layan kat bilik. So sebagai pakcik yang sempoi aku rilek je. K lah, aku guna dial up je ni kat umah. Malas nak pasang broadband sebab hanya parent aku je ada kat umah ni time kerja. Seme kerja jauh2. So selamat bercuti =)

7 comments:

eMiNz said...

selamat brcuti brO..=)
selamat..selamat..

cikkai said...

ye slamat2... selamat kembali ke universiti tOoo

Kakak Tiri said...

Wah... meriah Christmas. Adik Irfan sapa nama dia ek? Dah tau besar mana dah? Hello... post pics please.

Kakak Tiri said...

=Dah besar mana dah?

cikkai said...

hehe.. 2 tahun camtu.. nama faqiha iman. nanti saya post gambar ke.. =)

Kakak Tiri said...

Post la gambar semua orang. Bukan gambar Iman jer yek :)

Thanks.

cikkai said...

bisa diatur pakk!!