Thursday, December 18, 2008

morning crew ~

ean and jayjay

rasanya macam terlambat aku nak cita tapi lantak p laa.. Ni feberet radio channel aku hitz.fm morning crew no longer jayjay and rudy. Tapi skang jayjay and ean. Im listening to da channel when da first day ean on air for morning crew is really unusual though. Lama kelamaan biasa la tuh. Still lawak bengong tatap ada pagi2 buta buat aku ketawa tatkala membuat kerja. Aku pon dah lama tak hapdet ini blog kerana baru semalam aku berjaya menyiapkan satu change request dari client. However sebelum balik smalam dapat lagi task baru.. heeee 'sukanya' aku..takde nak rehat2 pon. haha. By day way aku dah dapat kelulusan utk cuti jumaat depann .. yeahuuuu tak kena standby.. Cool! So kesimpulannya teruskan mendengar radio english no satu di malaysia. Fly.fm pon boleh la...


boo-dark ini pernah bercita2 menjadi DJ omputih dolu-dolu sebab byk cakap

4 comments:

eMiNz said...

erm..
klu minnal.fm ke,
Ai.fm ke, boleh x..?
skali skala
tukar2 la cita rasa..
sape tau mgkn smpai
sminggu lebih
ko dpt cti brO.
ahax..=P

cikkai said...

erk.. macam tak pernah dngr je nama channel tu.

yes minggu depan cuti seminggu macam zaman sekolah. ingat keje best sangat ke? haha dapat gaji memang la best. Belajar lagi super best!

Kakak Tiri said...

Kelly,

I love hitz.fm too... spashly those two kerazee fellas. Tapi sejak azali tak dapat dengar online, I mean on my Mac. Kat windows Bamin boleh dengar tapi tak clear lah.

So nowadays I listen to Fly.fm. Tak banyak advertisements.

Still I'm missing those Msia's very own Beavis and Butthead. Sob!!

BTW, siapakah budak yang banyak cakap itew? Cam comel jew. Kim salam.

cikkai said...

yuppp true! Sebabnya mostly saya minat lagu2 english so layan both pon ok.. hehe. Btw, nanti saya kim salamzzz kat budak chomey tuhh.. haha