Monday, December 15, 2008

keputusannya ialah....!!


gambar pertama menunjukkan beberapa bijik kete yang berconvoi utk main paintball sabtu lepas. Kami tgh tunggu ketibaan yang amat berhormat lewat bangun tido, tersesat dan sebagainya. Memang best duk tepi jalan. Haha.


Pada mula nya pihak musuh cakap kumpulan aku Ayam sempena nama kumpulan A. Tapi jgn pandang ku sebelah mata kata Kak Anita Sarawak. Kumpulan kami berjaya mendapat tempat ke 2 tau dari 4. Semenya first timer lagik..baru berjinak2.



Selepas main di kandang too fast too furious.. Pihak marshall cakap ada lebey kureng 2000 bullets lagi. So kami bercadang utk main ala2 kamikaze di ladang kelapa sawit. Kali ni lebih best kerana junior lawan senior. Dan keputusannya.....

Perlawanan memihak kepada kumpulan junior dan kumpulan senior terpaksa mengangkat barang2 paintball pulang ke tempat asal.. Yeahhuuuuuu!!!!!

Memang best pada hari tu.. ZzzZZzz.. lebam seme ada..

7 comments:

deennasour said...

sakit gile main neh ek.

eMiNz said...

suke die maen paintball ek..
msti bnyk lebam daa..ahax

cikkai said...

deennasour : sakit sket je kalo reti main.. haha. tapi bos aku macam tatoo dah kat tangan dia lobamm..

eMiMz : lebam aku tak byk pon. even takde.. lebam kejap je. memang suke main..

cybernetics mind said...

alamakkkk...syoknyer
aku tk der chance lagi laa nk main mender ni...

cikkai said...

cybernetics mind: jom kita buat team main paintball lawan kreuger... hehe

Kakak Tiri said...

Kalau kena tembak kat mulut, leh patah gigi tak?

Bahyer lah.

cikkai said...

errr.. kalo kena mata bleh buta. Tapi kalo terkena splash masuk dalam mulut takpe coz itu cat minyak sayuran.. bleh hilang..