Tuesday, April 7, 2009

Sunway Megalanes (+.+)

Sabtu smalam unit aku telah mengadakan event yang mengada2 dan aku adalah organizer dia. Dah le tak punctual buat aku cuak je. Boleh plak nak request buat lagi menda2 camni. Aku dah serik dah nak organize kalo camni la perangai. heheh! Kul 12 games boling baru stat kat Sunway Megalanes yang menyaksikan grop aku menang dgn markah 4 ratus ++ bagi 2 games. Top scorer pon dari grop aku dgn markah 267 utk 2 games. Aku paling sayor dalam grup. First games markah aku cuma 94. Second games aku dapat 100 tepat. Gilos member2 aku lain seme 130 lebih.. nahaiiiii!


grop terbayekkk! tema merah berdarah

purak2 ambik bola (happy family)

Lepas main bowling, aku g makan Kenny Rogers. Sedap tak hengat! Lepas makan baru p karok. Ni lagi satu yang aku suka. Melalak sambil joget inang. Haha.

confirm karok kegilaan aku

Kesimpulannya, walo sibuk mana pon kita, solat jgn dilupakan. Okeh, sekian dimaklumkan.

2 comments:

deennasour said...

cikai oi.
aku dah penah letak la link utk download lagu orepiya kat blog aku.
apa daaaaa~

ko search kat blog aku ore piya, confirm kuar punye entry aku ada link donlod lagu tu.

aiya dekat sgt dah umah aku dgn sunway piramid tu.
ehehehe.
karo kat redbox ke yang Amp yang baru tu?

cikkai said...

hehe.. ye ke? dok pasan seyh.. tapi kat opis aku takleh donload. Kena guna brodband baru aku donload kay!

Owh, aku karok kat amp haritu. red box cam mahal je utk 15 orang. Buleh la ko lanje aku karok next time.. cun!