Thursday, April 2, 2009

april yang fool

april fool


Semalam april fool kan. Memang agak fool sebab network jadi slow. Agak lambat aku post entry ni gak. Satu notis telah dikeluarkan oleh Trendmicro AntiVirus berkenaan kepada satu virus bernama DOWNAD.KK yang merupakan variasi kepada virus DOWNAD. Virus tersebut dijangka akan menyerang komputer-komputer bermula pada 1 April 2009 sempena hari “April Fool”. Tapi semalam memang kepala aku rasa sengal2 sket maybe terkena badi April Fool kot. Takpun aku keje dgn badan aku yang tak recover dari selsema dan demam. Tak sabar nak hujung minggu. ~!


2 comments:

deennasour said...

beberapa hari b4 april fool tu memang laptop aku dah kena seran teruk oleh virus2 nih. 2 kali format laptop tu. memang fool lah.
aiyooo

cikkai said...

so kalo deen tahu bila tarikh virus2 tu nak serang, try percepatkan tarikh kat pc tuh!