Monday, May 12, 2008

sunday hari berhibernasi~

sunday dipenuhi dgn:

- tdo sampai kul 12 p.m
- tgk cita Melodi
- lepas zohor gayut tepon sat.. thanks sayang ~:)
- petang tgk tv
- lepas maghrib.. teman syida dan sheera makan di restoran feberet syida iaitu Sani.. wekk~
- pastu masuk UiTM sat nak usya tempat FYP (mereka berdua CEPAT kerana meja kerusi mereka sahaja belom disusun).. haha..
- anta sheera di kolej kediaman dan teman syida amik repot.. sambil gossip2 dalam keta dan ketawa terbahak2 kerana syida tak reti naik beskal! haha. gurau2..
- balik umah siapkan pamplet.
- tdo dalam kul 3 gak lepas gayut ym..
- masuk bilik terasa cam tak leh tdo sebab dah terbiasa tdo lewat gara2 siapkan tesis.
- try gak mengelamun, gelak sorang2 bak orang kurang siuman... baru leh tdo

kesimpulan dari cita di atas, sesetengah manusia yang queen control nak tahu sangat apa si dia buat. Sampai nak masuk toilet pon nak kena buat repot ke? ridiculous laaa.. sebab tu saya tak suka dikongkong.. lantak p la saya nak buat pe kan.... so buat2 bese dah la kan. Tak cool la setiap menda nak tahu.. PNC tu paham2 jela. Gurau? heee jumpa kat simpang kena blasah sapa yang gurau2. Serius sangat? haah memang aku serius pon.. so blah laa.!! haha

5 comments:

wan wma said...

kalau kat negeri saya hari ahad kerje

cikkai said...

tau tak kenapa hari ahad cuti bagi Omputih? sebab mereka percaya bahawa hari ahad adalah waktu 'tuhan' mereka utk berehat. sekadar info.. hehe

_saya_ said...

mm...dh tu nape kite pn cuti hari ahad?nape tak jumaat tu cuti sbb ari tu yg pnting dlm Agama kite...hehe..skadar persoalan~

cikkai said...

entahla saya, kalo kerja sendiri maybe la leh cuti/kerja ikut ske ati.. kalo keje kerajaan cutila gamaknya. So kalo nak cuti hari jumaat gak, silalah duduk di negeri yang cuti pada hari jumaat.. kiki~

deennasour said...

ni apsal ni?
kite dah letak tau link..
ehehehe...check it out kat PAGE PAUTAN kite...dekat header tuh...
kite punya mana?