Friday, November 14, 2008

seoul garden (z.Z)

credit: shaun-ng.blogspot.com

ni nak makan kat mana nih? pak abu ke, mid ke, mulut ke? makan kot idong jom. Baru aku nak setat motor dak2 ni ajak p makan seoul garden kat plaza pantai. Dekat je dari ofis boleh jalan kaki. Tapi, sapa nak belanja nih? Actually sekepala dinner RM35.88. By da way aku rasa aku makan lebih dari 38 hengget kot. Make ur self at home! So ada sahabat di ofis ni bermurah hati nak belanja. Terima kasih tak terhingga diucapkan kepada Ismah. Credit card le pulok!!! Makan bagai nak gila. Sedap gak la makan makanan laut. Main amik je. The best part is eat the aiskrim. Adoi, 3 kali mangkok kecik aku makan. Besttt! Cedok sendiri pehtu bubuh kacang cornetto bebnyk!! Best. Aku teringat apa kata sepupu aku hari tuh. Time solo ni p la enjoy jejalan, bercuti. Esok2 dah kawin ada anak, errr ntah2 aku ikut perangai abah aku yang suka gedik santai kat umah je. Lagi best setelah penat bekerja. Actually semalam unit aku over time. Tapi aku not part of the team so cannot get time off early this morning. Coz aku ada project lain.. sob sob.. tapi sabtu atau ahad ni maybe kerjaa lalalalala.. next saturday ada Disaster Recovery Test la pulok so kena dtg ofis lagi... Gaji ciput tapi keje 10 ciput. Adoiyai....

p/s: mcm mana nak tercapai cita2 nak beli kete badaman neh!

2 comments:

Kakak Tiri said...

Tak pe... gain experience... isi sikit resume tu... after 2 3 years cabut obersea... boleh la 10 ciput. Honda tu dalam tangan before you reach 30. Insya Allah.

cikkai said...

moga2 masin la molot mem aluya.. amin..