Tuesday, November 11, 2008

kenapa??

nilah errornya..!!! shit

aku baru balik dari training course kat training center. However, aku masih teringat kan kerja aku di ofis.. kenapakah menatang output dia tak keluar!!!!!! bengonggg. Semalam aku berkesempatan pergi ke sekolah Seri Puteri. Ahaks, masa blajo kat SBP dulu tak pernah terpk utk pergi ke sekolah SBP yang semuanya pelajar perempuan. Tetiba semalam aku pegi. Tapi tak rasa papa pon sebab budak sekolah nak exam. Aku tak suka nak usya dak2 sekolah macam tak matang sangat. So my taste is likeeee... eheeee.. lu pk la sendirik... dah2.. sambung kerjaa.. lalalala~

3 comments:

Kakak Tiri said...

BUZZ! BUZZ! BUZZ!

Hahahaha.

cikkai said...

haha.. i will send u my free side KIT to you all da way from malaysia.. lol~

Kakak Tiri said...

Okey.

Do KIT :D