Wednesday, November 5, 2008

puck up!!!

makhluk2 pelik di ofis


itu tak bleh ini tak bleh.. kejadahnya la makhluk2 di ofis ini. Ya baru ku tahu bahwa mereka seme ni berumur so tak sebaya kan.. Macam rumah orang2 tua plak. Ya atok nenek, cucu nak tumpang lalu. Kecik2 tak nak toooooooooot bila besar toooooooot.


Ko nak sunyi sepi tenteram aman walafiat pegi duduk gua la. Ni lepas ofis hour pon nak complain. Dah la tak supportive. Opss.. lupa orang tua.. takleh buat keje2 berat. Alzhemeir dan segala macam lah.


p/s: puas hati aku..

3 comments:

Kakak Tiri said...

Hahaha... I feel you. It's called the generation gap. Kak Yong penah kena sound sebab pasang lagu 50cents In da Club masa kat opis. Ala bukan kuat pun. Tuk dengar sendiri jer. I don't have an mp3 player. Too bad lah kan.

cikkai said...

haha... hormatilah orang tua.. orang tua kita je kan? orang tua yang lain errrr...

[suhaili] said...

dlm opis sy juga ada makhluk2 pelik.

sayalah makhluknya. whee~~