Thursday, November 13, 2008

desktop badaman!!

double click to enlarge da size

Inilah desktop badaman atau idaman aku!!! Haritu abah suruh aku angkat kete spectra novus aku tak sanggup. Mana taknya keje belom tetap lagi. 2 riban tu celah gigi je. Haha.. So aku pon meletakkan sasaran bahwa aku nak kete idaman di atas sebelum umur 35 tahun. Hai ya Allah cantiknya. Memang semangat gila aku bekerja kalo tgk gambo ni. Bontot kete ni lawa bangat. Yang city dolu2 tak lawa. Silap hari bulan next yer aku angkat. Aishhhh. Gamak nya tidor dalam kete la aku. Sewa umah seme tak mampu bayar duk bayar kete badaman ni je... eheee weeeee. Doakan kejayaan akoooooo. ZZZzzzZzzz!!!! <-- dream on? no it is not!

3 comments:

Kakak Tiri said...

Abah soh angkat sejibik... soh abah sponsor dp supaya ansuran bulanan yang kamu perlu bayar hanyalah less than RM600 sebulan untuk tempoh pinjaman selama 9 tahun. Amacam idea tuh?

But, it's good to work for it on your own. You'll definitely will be proud of yourself and cherish it to heartiestly.

Kak Yong doakan cita-cita kamu tercapai.

PS - Jangan gatal guna credit card!

Kakak Tiri said...

=cherish is heartiestly

cikkai said...

hehe... thanks for da advice. sob sob..syahdu