Thursday, March 5, 2009

weewwit dua

Pertama sekali aku ucapkan terima kasih kepada deennasour kerana entrynya menarik minat aku utk bercerita pasal hairstyle. Hehe, kalo cakap pasal rambut kompem org selalu tegur rambut aku instead of tegur aku. Rambut mana leh bercakap! haha.. So entry ini menunjukkan aku pernah botakkan kepala. Seperti yg aku sorang je sedia maklum aku memang suka mengeksperimenkan rambut aku sendiri. Botak, mohawk, spiky seme pernah aku cuba. Punk tak pernah la sebab aku bukan budak punk. Tapi lately aku cuba nak tiru korean style. Takpon hippies. Adoii tapi rambut aku lambat panjang!

tak berapa korean sngt lagi.. arghhh!!


Tapi of cos aku ada seseorang utk dijadikan contoh. Especially encik Beckham, Chris Brown dan yang mana2 sessuai. Style rambut Rihanna maybe kureng kot.. hahha takde makna. By da way, tolongla ingat kan aku supaya kurengkan sikit bercerita pasal kerja. Aku sendiri pon dah naik nyampah. Baik cita pasal lain ke ada pekdah nya. So kasi2 la idea ek.. hehe.. thanks.

p/s: Beranikanlah diri anda utk bereksperimen dgn rambut anda sendiri.. haha

4 comments:

Mem Aluya said...

Aahaaa... mesti kamu eksperimen time syampoo ramut. Kan? Kan? Kan?

cikkai said...

dolu dolu la.. skang ni idak pon.. =;p

deennasour said...

sorry lambat reply entry ni.
tak berapa korea kan. sbb rambut ko nipis.
aku pun penah botak masa form 4. kena botak cikgu.
ahahaha

cikkai said...

neva mind.. mesti nko agak sibuk kan.. almaklum dah bekerja. ahaks!