Wednesday, March 18, 2009

Majlis CONVO 16Mac


Hari Isnin 16 Mac smalam aku ada majlis convokesyen Program Exec Pelatih yang disempurnakan oleh Dato' Seri CEO. Memang happening gila sebab batch aku paling ramai dalam sejarah. Dari 250 orang, yang tinggal hanya 242. So memang penuh la dewan tuh. Pagi tu kami ada rehearsal, petang baru majlis sebenar. Dah lama tak jumpa kawan2 lama aka engineers. Petang kami berpakaian kot. Memang nampak macam majlis funeral sumone sebab dewan tu bertukar gelap. Dah la lampu tu ala2 dim stim jer. Rasa macam nak tido pon ada. Buat dekat hotel residence. Time CEO bagi ucapan tanpa teks memang best! Sebabnya tak rejimented sangat dgn teks dan sempoi je. So these are some of da pics masa hari tersebut. cekke daut!

kumpulan engineers.. Gila gelap dewan macam nak hujan

selepas makan petang aku duduk kat tempat CEO.. kehkeh

apa lagi, posing laa.. (gambar telah di 'crop' kan)

Overall mmg best sebab seumur hidup aku maybe dua kali aku convo. First masa degree, second masa bekerja. Haha... well, after this tak jumpa dah dengan dak2 engineers dan non-engineers. Masing2 akan meneruskan tugas di station masing2. All da best, dan majulah kita utk kemajuan negara. peace out!

4 comments:

cikkai said...

gambar2 lain akan diupload dekat frenster saya yang dah bersawang itu.. layari:

http://www.friendster.com/cikkai

be my frends there ;)

deennasour said...

kalau aku, aku pakai blazer warna kuning.

cikkai said...

haha, nanti jadi macam maskot DIGI la pulokk!! tak sessuai gitu..

Mem Aluya said...

Romantiknya majlis konvokesyen kamu ni. Tade candle light dinner ke after the event?

Congrats, anyways.