Sunday, March 29, 2009

akhbar hari ini


Bangga betol muka depan yahoo ada gambo KLCC. Tapi nasib baik aku tak sambut kat KLCC smalam. Cam ramai je org nak tgk lampu ditutup. Aku turun sh alam on tat day overnite kat umah lama aku time aku blaja dolu2. So dak2 umah ni pon tutup lampu tapi computer terbukak. Supportive juga la. Haha. Moral of the event, it is not about swithing off da lights but how u take care of the environment for the better. So, jagalah alam sekitar supaya Oksigen yang kita sedup ini selama-lamanya O2 bukan ada campuran chemical lain. Sekian dimaklumkan.


4 comments:

deennasour said...

wehee.
bangga2.
situasi dalam bilik aku.
lampu tutup,kipas tutup,laptop tutup.segala2 elektrik tertutup.

kerna dari siang pukul 5.00ptg - 12 tgh malam, mata aku tertutup.

sedar2 berpeluh2 tdo.
lalalalalalala

cikkai said...

haha, kira tu part of earth hour la tuh.. tapi mcm tak hengat dunia je nko tido.. kehkeh

Mem Aluya said...

Tutup lampu tapi ekon on, boleh?

Btw, puas cari gambar KLCC tu kat net... tak jumpa. I found that article, tapi bila click, dia kluar gambar kat tempat lain pulak. Hameph lah.

cikkai said...

yup, betul tu tats why saya paste gambar tu je. alahai