Monday, February 9, 2009

wayang kali ini

main cut and paste je

best gak cita Underworld: the rise of lycan (kebangkitan puak Lycan). tapi skejap je lebey kureng 1 jam 30 minit camtu.. tak puass. tapi aku dah awal2 nak pinjam cd underworld 1 and 2 kat kawan aku. Nak tgk kesinambungan cerita. Sebab yang kat wayang skang ni sort of like prequel kot tak pon flashback bagaimana vampire bermusuh ngan warewolf. Lepas g wayang terus aku balik tapi lepak kat kedai minum2 ngan kawan baik aku. haha.. gossiping pasal ofice dan sebagainya. Reliefff beb.. (haha, bab kutuk no satu). by da way skang aku sedang berkursus selama 2 minggu so aku nak lupakan sekejap hiruk pikuk bandar KL dan ofis aku. Duduk dalam bilik, pasang aircond, bukak lappy tgk cita ugly betty.. pastu tidoooo..

p/s: nak p alamanda layan cita GENG upin ipin.. (sokonglah wayang kita!)

3 comments:

deennasour said...

yaya marilah kita menyerbu panggung wayang utk cite geng!!!!!

cikkai said...

ya marilah kita

Mem Aluya said...

Alaaa... bila nak keluar kat Youtube ni??!!