Saturday, February 21, 2009

tamat dah kursus


pejam celik dah 7 hari tak berhapdet blog nih. Agak bersawang cuma tak nampak. 2 minggu berkursus aku manfaatkan utk bersukan dan melupakan seketika kesibukan pejabat. Berjalan2 di alamanda, dataran putrajaya etc. Kursus agak mengantuk amat berbahaya kepada mereka yang memandu dan baik utk mereka yang sukar tidor. Aku baru balik dan telah berada di rumah. Agak letih membasuh baju dan rasa cam nak demam. Maybe kerana aku pasang kuat sngt aircond bilik aku kat kursus haritu. Hidung selsema cam bese. So berehat jelah. Masa berkursus hari tuh ramai kawan2 dah stat distribute kad kawin memandangkan bulan 3 ada cuti sekolah. Thanks kepada mereka yang kasi aku kad. Cantik2 semenya. So utk fasa kedua probation aku ni dah takde dah nak jumpa kawan2 sama batch. Last sekali kami akan berjumpa masa konvo nanti. So memang ramailah. Oklah, maybe aku rasa sedikit dizzy skang nih. Tak tau nak tulis apa. Sekian..

5 comments:

Dziannis said...

oo..ini la kadnya.
jgn lupe,kang awk bli adiah,awk balut,awk tulis kad ltak nama kita..hikhik =P

cikkai said...

i slalu lupa ur name got one N or double N.. hehe.. sowiii

Dziannis said...

btulla tu double...xpe,i pn ade tht doubtful feeling whether ur father's name is with single D or double =P

cikkai said...

bahaya tuh.. salah nama tak sah nanti nak kawen.. hehe

Mem Aluya said...

Sesekali berkursus, it wud feel like such a get-a-way. A break from work. Tapi bila balik opis tu yang tak larat... owh. Kerja piling up lah.