Saturday, February 7, 2009

kursus membosyankan

me with da " I LOVE MALAYSIA" t-shirt

gambar ni masa aku reunion skolah sebelom raya cina 2009 lepas. lupakan pasal gambar itu meh aku nak ckp pasal menatang lain plak. ai yai yai next week aku berkursus seploh hari kat bangi. So kena settle kan pending task before attending da course. Agak kacau bilau coz kena call user here and there. But i manage to settle it though. Sampai aku ajak member aku main squash pon tak kesampaian. Kesian.. so aku main ping pong jela.. Dari tak reti main, dah jadi pandai. Ujung mg aku tak balik walaupon senin ni cuti thaipusam. Coz, senin ni aku kena check in kul 3 pm. So lepak jela kat KL nih. Busyann. Actually tak busan kalo byk duit. Boleh berjalan2. Walaupape pon, aku rasa mcm nak berjalan2 di Mid Valley. Sapa2 nak join meh la.. hehe c yaa!


3 comments:

deennasour said...

jom2 lawan boling kat mid valley!
haha

cikkai said...

haha.. lambat la deen... aku dah kat bangi for about 2 weeks. ada kursus.. next time kay!

Mem Aluya said...

Hahaha... if money is never an issue... kaannnnnn?!