Thursday, February 12, 2009

probation dua

dari kaca mata cikkai

malam2 nak je apdet blog ni tapi tak tau nak buboh apa. Aku masih lagi berkursus so nothing much happened. Ptg2 bersukan dan malam2 tgk cita kat laptop. Kursus kali ni lebih kepada input utk seorg eksekutif. Memang tajuk2 setiap sesi a lil bit dry tapi kena gak dengar. Kalo dah tahap boring gaban, aku ngan dak2 meja aku main BINGO tak pon main sambung2 cita. wallawehhhh.. Seorang eksekutip tu... leh main2 lagi. haha, nantila engkau bila ada subordinate baru cuak! Well, just to inform u all aku skang dah berada di fasa kedua under my probation period. So aku diletakkan di bawah stesyen dan bukan lagi Human Resource Development Dept. Pape jelah. Yang penting aku tak sabau nak habis probation. Habis probation InsyaAllah gaji pun sedap lagi dan lagi.. tu je.. pepehal aku bersyukur kerana company aku boleh bertahan walapon dunia dilanda krisis ekonomi. So bersyukurlah!

5 comments:

[suhaili] said...

hyeee...
website kat office byk kene block T_T

ade care utk un-block kan? i am very the noob lah in hacking2 watever.

cikkai said...

ooo..slalunya orng guna software macam ultrasurf etc utk menembusi proxy yang sedia ada. so guna free proxy provider camtu. leh try cari kat google

deennasour said...

wahahaa. kalau dah kat ofis tak leh on9, tu maksudnya, kena bawak laptop sendirik. atau sewa internet maxis o celcom guna usb je tu.
senang cite.

minggu depan aku lak kursus kelly oi~
napa nama ko kelly ha?

cikkai said...

haha.. tula pasal.. memang dari kecik panggil nama tuh. kursus kat ne?

Mem Aluya said...

Ada berapa probation stage daaa??