Saturday, January 31, 2009

coti coti

pemandangan dari tingkat 30 ofis aku


baru aku sedar semenjak aku bekerja ni blog aku ni kureng menarik.. haha frankly spoken la konon! tau sebab napa? sebab aku asyik cita pasal keje je. Aku ni takde social life ke? haha, agak la. Kesian aku. Yang tersayang amatla jauh dari aku. So camne aku nak berso'SIAL'? sosial secara solo pon ok gak. Tapi takpela, bak kata orang all out masa muda2. Dah tua esok all in. keh keh keh. Hari ini hari sabtu 31 jan 2009. Aku ada kat ofis nak menyetelkan kerja sket <--- ha tgk!! aku cakap pasal kerja lagik! esok hari wilayah so senin ni cotiiiiiiii. Aku nak tido tido tido. Mak atau ayah aku selalu tanya malam2 aku buat pe. Aku cakapla kadang2 aku balik lewat. Tapi mereka tak pernah paham yang kerja di bidang IT ni jgn nak bermimpi utk balik kerja on da time. Dunia tanpa sempadan bebbbbb!!! Kalo aku boring, aku melalak jela sorang2 sampai aku tertido. Moral of da story, ingatlah orang yg tersayang kalo taknak rasa boring.. haha

4 comments:

deennasour said...

anda bekerja di menara rebung telekom?
betul?

p/s: sorry lama tak menjenguk, rindu kat blog ko nih. cikkai pon cikkai lah, tetap jadi makanan ku ari2.
aku baru balik kedah, tu lama tak on9 seh

cikkai said...

yup Menara TM. tetiba rasa mcm nak makan rebung..

p/s: thank you so much for ur supprt towards my blog.. sama2 lah kita saling 'sapot-menyapot'..

deennasour said...

eh, makan rebong?
tak gatal ke lidah?

cikkai said...

tak gatal pon.. kalau gatal garu jela kot =p