Thursday, January 22, 2009

buang maSa

hari ni macam byk gak la keje. Tapi almost everyday aku busy. Senang cita busy = kerja, kerja = busy. Esok aku cuti, nak balik pahang. Ada hal sket. Byk menda berlaku hari ni cuma aku nak post apa yang aku buat.
dah install joomla tapi tak ingat username ngan pword. Budus!!

screen shot desktop aku
.
.
.
.
.
.
.
makan makan dan makan
Yang penting lepas ofis hour aku akan bermain pingpong kat ofis nih. Tu jela sukan yang boleh aku ceburi dalam kota bandaraya nih. Kasi sehat sket badan. Fur ur info, level ni memang ramai masuk spital disebabkan stress. Umur 40 dah dpt high BP. Aku ni macam berisiko gak la. Cuma aku komited sngt dgn apa yang aku buat sampai tak terbuat. So bermain adalah salah sepuluh cara aku release kebosanan dan kebingungan di waktu bekerja. Selamat bercuti to all.

2 comments:

deennasour said...

tidakakah anda tahu keberkesanan pusat hiburan red box boleh mereleasekan tension anda sebannyak 90%? jom karaoke~

cikkai said...

memang pon slalu berkarok.. tapi kena ada orang la.. kalo karok sorang2 nanti orang cakap aku syok sendiri.. haha