Thursday, October 22, 2009

surrogates


surrogates? no no no. Nanti manusia tidak akan dpt membezakan yang mana real dan palsu. Cita surrogated smalam dimulakan dengan aku dan member aku tersalah masuk panggung wayang. Dengan yakin kitorg melangkah masuk panggung 12 instead of 11. Then mencelah masuk dalam2. Tgk kat depan cam apsal lama sangat trailer nih! siap ada subtitle. Aku ni ingat kitorg dah lewat so cita dah mula. Pastu aku selambar tanya orang seblah. Bro, ni cita surrogates ke? BUKAN!!!

Kalau lah wayang tu cerah terang benderang dah lama kepala aku kena baling botol spritzer takpon dihujani popcorn caramel. Sabau jela. Kitorang ketawa berdekah2 lalu meninggalkan wayang yang cita ntah papa tuh. teeeeeet! malas nak sebut cita apa. Baiklah, cita surrogates ni agak hambar sket. The idea was there cuma mcm tak byk action. Rasa cam tak pueh. Idea tuh memang dah ada cuma cara execution tu agak kureng piawerrr. Tapi takpe. Pepehal sehebat manapon robot tu, tetap manusia jugak yang menjahanamkan atau menyahkan kekuasaan robot dimuka bumi which means manusia lagi kuat dari robot yang zero knowledge tuh. Sekian~

p/s: yang tengah tulis ni surrogates yang hensem

2 comments:

Mem Aluya said...

Rindunya nak nonton bioskop. Asyik tengok online kat screen kecik jer :'(

cikkai said...

bioskop ke bionik? atau lebih parah biologi. hehe. sabau Mem