Monday, May 4, 2009

1 labour day

kemain lambat aku sampai KL smalam. Kereta berjujuk dari seremban. Tapi masuk je laluan ke shah alam dah ok. Laluan ke JB toksah cita memang berderet. Anyway aku homesick!! Umur camni pon boleh homesick ke? Mestiler best giler balik rumah. Duk sini tak dpt apa yg kita nak! Hm.. aku berkesempatan balik pekan hari jumaat tu sebab akak aku nak tempah baju pengantin. Tapi cuaca agak panas cuti hari tu. Hujan macam tak berapa nak hujan. Tapi kan, one more thing yg aku realized, bila dah besar2 ni baru aku lebih menghargai erti sebuah keluarga. Ada mak ayah dan adik beradik. sob sob... counting for the next holiday! warghhh

4 comments:

cybernetics mind said...

tu laaa..
uniknya Malaysian..
asal ada cuti lebih jer
walopun seari...sure nak gi
jenjalan makan angin...

*always proud to be Malaysian

Anonymous said...

kang makin ramai ur siblings nk kawen,makin awk hrgai erti sebuah kluarga..hikhik.dgr fr bedah yg ske cite psl family die =P

cikkai said...

CM: malaysia memang dipenuhi dgn coti-coti malaysia. So beruntung la mereka yang bekerja kerana hanya itula masa utk berehat selain annual leave. =)

Anonymous: makin ramai? rasa saya sorang je nak kawen. Yg lain tu coming soon tu adala insyaAllah.

Mem Aluya said...

Kat rumah tinggal Abah ngan Mak je la ek? Bila holidays baru ramai?

How are your parents anyway? Kirim salam ya the next time you talk to them :)