Monday, May 11, 2009

hari ibu yang indah

selamat hari ibu kepada semua ibu di dunia especially ibu aku yang tercinta.... cerekarama hari sabtu arahan jinggo suami sheila rusli tuh memang touching gitiew... lawak pon ada gak.. restu mertua.

bila dah takde menda nak buat, sabtu ahad pun jadi lama.. cepatla hari kerja. Tapi bila ada menda nak buat time cuti, lambatkan laa hari kerja. Dilema seorang yang dah bekerja. Pakcik aku pon ada kat sabah kalo tak leh lepak bukit bintang. So kompem2 sabtu ahad hari2 utk aku habiskan masa dgn menidurkan diri bak puteri beradu. Puteri beradu pon tak tidor lama cam aku. Dengan ini diumumkan next weekend aku pegi PD bercuti gitiew..

2 comments:

Mem Aluya said...

Tajuknya cerekarama tu Restu Mertua ke?

cikkai said...

yup yup yup! loghat orang perak sket2 ala2 cita ta'in.