Sunday, October 12, 2008

rintihan


rintihan la konon..

malasnya nak bangunn pagiiiii



tetiba hari sabtu ni aku kena datang opis ada program / coding yang kena betulkan.. bangun je pagi air kat umah takdak.. adoii.. malam semalam dah la balik kul 9 pm.. terasa mcm siot je hidup aku ni.. pening.. boss aku slalu cakap keje aku ni just cleaning all the shits which means tat aku kena betulkan program yang tak berapa nak betol la kan.. patut la boss aku cakap consultant dulu2 ni bahlol sebab company bayar mahal2 tapi buat sambil lewa je.. adoii.. pembaziran betul. Baik hire aku suh buat.


Aku terasa macam dah malas dah nak update blog ni lately sebab teramat la busy nak kejar dateline client. Memang focus betol aku ngadap pc ni.. Sampai je opis aku bukak terus tenet sebab hari2 biasa byk website kena block almaklum taknak pekerja cyberloafing la sangat. Next time sabtu ahad aku nak join celebrity fitness supaya aku boleh bersosial.. wahhaha..



p/s: seperti biasa kepada sesapa nak shopping area KL, midvalley ke roger aku dulu.. haha.. bosan tahap cipanziii

4 comments:

ah tok said...

Haha! Kerja itu ibadah.

inari shijo said...

kesian cikai..shopping jom..

cikkai said...

to ah tok: alhamdulillah.....

to inari shijo: jom jom.. ko lanje ek

Kakak Tiri said...

Doncha miss uni days? I missed mine.

Life was a lot fun and easy then... despite exams and assignments. Those were the days.

Sigh.