Thursday, October 30, 2008

crocs la pulokkk!!!

abah punya

saya punya

Hari ni tetiba aku TERbeli selipar crocs yang aku tak suka dolu2 sebab ianya lebey kureng sama dgn selipar tempatan. Tapi disebabkan harganya 50% aku pon ngengada beli. Satu aku punya satu lagi abah punya.

Bila dah beli then aku try le usya kat laman web crocs. Kot2 le selipar yang aku beli kat atas tak de pon. Skali ada dan sejibik macam gambo atas.

Walopon banyak keje tetapi aku puas.. haha.. lu pk la sendirik kenapa!!!

info:

namanya 'scutes'
- around the house or after the game
- the crocs™ scutes will be one of your favorites!slip
-resistant and non-marking soles anti-microbial and odor resistant made with croslite™ material ventilation holes accommodate jibbitz™ brand charms

3 comments:

inari shijo said...

cikkai..ur crocs is very da crocodile..i like it!!sgt cun la babe..ktne dpt 50% ni..nk jugak 1..

cikkai said...

keh keh.. kat bawah menara TM ni ha slalu buat gimik.. aku pon rembat la sepasang..

Kakak Tiri said...

Crocs ada sale? Selected items ke?

Menariks tu.