Sunday, September 21, 2008

i-setan punya cita


Yesterday eve after working hours, me and my frens went to KLCC hunting for I-SETAN sales. Of cos disebabkan jalan congested so kami sampai around 7.20pm berbuka mac D dalam kete. Straight away to food court to eat main course iaitu nasi kandar. Sedang ku beratur nak tunggu nasi tetiba jumpa pulak ketua program aku kat university dulu.. Tapi aku buat dono je.. sebab speechless. Then aku terus makan dan makan tanpa mempedulikan orang sekeliling. Only then kitorang masuk I-SETAN. Nak masuk bukan seme leh masuk. Kena ada membership card je baru leh masuk. Aku bukan nya member tapi aku pinjam one of my boss kat ofis. haha.. layan.. So aku pon semangat la pegi kat menswear. Naik je atas mak datooo ramai nya manusia. Aku jadi serabut. Moral of da story aku tak bleh membeli time orang ramai gilos. Fitting room penuh, orang nak bayar pon berator panjang.. macam pertandingan sapa cepat dia dapat plak.. Berduyun-duyun. Yang pakai baju nak g masjid pon ada, pakai kain pelikat lagi sempoi.

Memang berlambak la barang branded kat situ. Semuanya ada less. Aku nak beli tapi erkkkk... adoi fening lalat aku. Sedang aku jejalan dalam I-SETAN, aku terjumpa adik laki Dato' Najib tgh shopping gak kot. Siap bodyguard dia tolak aku ketepi sket sebab aku halang laluan diorang.. Bosannya jadi bodyguard.. Haha. Then aku jumpa gak pelakon spa Q iaitu kawan kepada Dafi tu... ala yang putih2 macam aku tuh... haha.. So apa yang aku beli? Adala 2 botol perfume utk mak ayah aku sempena raya mulia ni.. Dalam 300hengget gak la abis. Then kami decided utk kuar lepak depan KLCC tgk air pancuran berirama..

Bila dah habis, kami jumpa boss kami jap tgh lepak kat starbucks. Borak2 kami pon balik tgn kosong....

2 comments:

Mr. Azman said...

wowowowow.... nko pergi bershoping... haram tak tak kasik tau aku kan... dah terang terang aku kije kat klcc... chis waktu yang same aku bershoping ngan member aku kat isetan.

Macam celake, ramai orang... berebut-rebut...

lain kali kalau datang KLCC kasik taw la... bleh kite merendek carik aweks~ ekekeke!!!

Kreuger®

cikkai said...

haha.. siot. awat tak habaq... cheq tak tau ang keje situ.. meh meh no tepon =p