Monday, December 14, 2009

kucing putih itam

Every morning lepas aku park moto nak g keje, mesti ada sekor kucing warna putih jadi jaga kat LG4 bawah nih! dia sekor2 je. Bulu dia warna putih ada sket tompok itam. Tapi lately aku tgk bulu dia dah kelarah! haha sebab duk baring2 atas lantai tempat parking2 kete ni kan. Jadi warna itam sket2. Nak je aku bawak balik mandi. So wild. Tak tau napa dia leh setia jadi jaga kat bawah nih. Maybe ada org kasi makan kot so sebab tu dia akan tunggu pagi2 kat parking bawah nih. Nanti aku snap gambar dia upload kat sini!

2 comments:

deennasour said...

woooo.
ada kucing.
nape ko tak kidnap je bawak ke rumah.

cikkai said...

erk.. umah i tak sessuai la bro.. flat~ kalo sesuai pon i wont take the risk to jaga the cat.. suka tapi malas nak jaga.. haha