Monday, December 28, 2009

3 hari cuti~

Aku baru perasan, bila dah keje ni kan orang slalu ckp ujung tahun cam takde mood nak buat keje. Mood adalah cuti sajork! Ada beza ke bulan disember dengan bulan2 lain. Tapi bila dah kena batang idong sendiri rasakan. Memang pon sebab rasa nak masuk tahun baru, baru beberia nak buat keje. Sebab pe? Sebab bonus dapat ujung tahun so 'beselah'. Tapi kalo cam aku ni awal bulan, 6 januari dah ada meeting ngan user pe cer? So nak tak nak still have to prepare all the crappy docs so forth. Bosan~ Tapi cuti 3 hari smalam meme puah ati sebab nya puah berjalan2 KLCC dan Mid Vall. Sebenarnya dah bese pegi those places. Seperti biasa kalo ada duit je baru leh p, kalo takde duit duk umah pandang siling je. Hujan2 tarik simut tido...

2 comments:

deennasour said...

erm.
berapa bulan bonus beb?
aku tak ada bonus.
ada insentif 500 je.
tu pun bagi half half.
bulan ni tadi dpat half

cikkai said...

oo gomen eh? aku 2.25 kot.. tak sure tapi around that la.. syukur! akhir tahun dapat terus bayar zakat pendapatan baru ada berkat =)