Thursday, March 10, 2011

part time **** job

Jadi trend plak buat part-time job skang ni walopon dah keje tetap. Bukan pe, nak cari duit lebih kata nya. Nak kasi makan anak2 ikan dalam akuarium kat umah tu. Nak2 pulakk bila time2 nak raya, masing2 promote kuih buatan sendiri yang ado dan tak kurang juga yang menjual tudung raya. Aku pon sedang mencari part-time job. Memang berlambak kat intenet tu cumanya hari saja yang menentukan. Keje kat ofis pon belambak ni kan pulak nak buat freelance. Mau tak tido twenty four seven. Rasa2nya aku nak keje part-time apa ek?

ada bran ke korang? matilaaa

2 comments:

John Connor said...

Jual One Drop Perfume

khai said...

menarikkkk...