Wednesday, August 27, 2008

..........=)


dari blakang: ABAP, Network Security
depan: windows, system analyst, anak GM. =) haha

olaa... im back!! kepada sesapa yg merindui saya, saya sudah kembali. Baru balik dari OBM ahad lepas dan baru habis kursus 3 hari di Uniten Bangi. Skang rasa nak tido je. Boss suh dtg keje gak esok lusa. Takleh cuti. Camne ek nak cita? Adoi tak dpt nak gambarkan la di OBM. Korang kena pegi sendiri baru leh rasa. Penat gila p sana. Korang nak tau apa tu OBM? korang search jela kat google. Taip OBM Lumut Perak. Bis cita. Muka ku nampak gelap sket duk tepi pantai tapi kawan ckp warna kulit aku skang sngt sesuai. Lecturer aku pon ada ckp suh aku gelapkan sket jgn putih sngt. Papejela. Skang kulit aku cam kuda belang. Badan putih muka gelap. Eh seyes la aku ngantok. Nak tdo la. Esok nak keje. Later laa.. daa~

4 comments:

Mr. Azman said...

Salam Kelly...
amboih... ramainye kengkawan..
baju biru yg tengah tuh kijernye posing maut jer...

Aku dengar gosip terkini kate nak kawin lepas beli keter hari tuh... ape citer? Senyap je... huhuhuh...

Selamat aktif kembali.
Kreuger®

cikkai said...

haha... maut ke? memang cita2 nak jadi part-time model =)..

takde maknanya.. kete lembu ada ler... tanggungjawab aku teramatla berat sebagai anak lelaki tunggal so kena la look after my siblings first =).. cik kreuger kawen le dulu

Anonymous said...

adwarespy serial crack
jetaudio 6 plus crack
sonic scenarist warez
codesmart 2005 crack
nusphere phped 3.3.3 crack
helicon filter keygen
crack trend pc cillin 2005 internet security
router ip console crack
after effects 5.5 crack
tuneup utility 2004 keygen




tetris arena 1.3 crack
boxer text editor crack
farstone restoreit 6 keygen
football symphony crack
tweaks2k2.net crack
ivezeen crack
photo slideshow builder crack
acdsee download warez
championship spades pro 6.04 crack
sem sim router simulator crack
screenswift crack
premiere pro 7.0 crack
office 2000 cd keygen
radmin crack
ay spy crack
finalrender crack
firedeamon crack
magix audio cleaning lab 2004 crack
roxio easy media creator 7 cd key crack
cloudmark safetybar keygen
fineprint crack 5.31
netnanny 5.1 crack
netsupport school crack

Anonymous said...

homeseer crack
vtgo pc crack
windows registry repair pro crack
converter keygen total video
kaspersky anti virus 6.0 keygen




poker tracker 2.05.02 crack
free full game warez
netpumper pro warez download
land warrior no cd crack
bosch esi keygen v3.4
allied assault crack
warcraft 2 bne crack
frozen throne no cd crack mac
fruityloops studio producer edition 5.0.1 crack
bandwidth monitor pro 1.3 keygen
zscompare crack
phoneplus crack
1 click dvd copy serial crack
stylebuilder 2.02 beta keygen
style xp v3.00 keygen